Iedereen Obeya

Strategisch verbonden en voorspelbaar verbeteren

Mensen in je team zitten vandaag vaak helemaal volgepropt met werk. Het is non-stop en het brandt ze op. Ze rennen van project naar probleem, van de ene meeting naar de andere. Kom je nog wel aan de belangrijke dingen toe?

De Obeya dient als een centrum waar mensen zich met elkaar verbonden voelen omdat het werk ze bij elkaar brengt. Het is één ding om te horen zeggen dat ieder bedrijf in essentie een technologisch bedrijf is. Het is wat anders om het ten volle te realiseren als je de verantwoordelijkheid voelt om jouw organisatie te leiden in het volgende decennium. Maar hoe ga je dat in vredesnaam doen, met wie en vooral “waarom zou je”? 

In dit boek maakt Jeroen Janssen duidelijk dat het Obeya Navigatie Systeem er voor gaat zorgen dat je de belangrijkste doelstellingen aan de oppervlakte krijgt. Dat coördinatie en inspanning op een gezonde manier worden ingezet in een divers operationeel landschap waarmee de werkelijke missie van je bedrijf het beste is gediend. Voor eenieder die streeft naar sterk verbeterde prestaties op de werkplek met respect voor mensen, is de Obeya een absolute en urgente noodzaak.

Vol met praktische uitleg, inzichtelijke oorzaak-en-gevolg analyses, stevig research, prachtige illustraties, aansprekende voorbeelden en geschreven in een toegankelijke schrijfstijl. Dit boek is een aanrader.

Nu in Nederlands verkrijgbaar. The English version is on its way!